Pogosto zastavljena vprašanja

Najprej preveriš, ali se odgovor na tvojem vprašanje nahaja spodaj med pogostimi vprašanji, nato na našem forumu preveriš, ali je že imel kateri od ostalih uporabnikov enake težave in kako se jih da rešiti. Če še vedno ne najdeš odgovora na svoje vprašanje, lahko o svojih težavah povprašaš na forumu, nas kontaktiraš preko kontaktnega obrazca ali pa pošlješ e-pošto na [email protected], mi pa se bomo potrudili v najkrajšem možnem času odgovoriti na zastavljeno vprašanje.

Na spletnem portalu Cimri.si se lahko registrira kdorkoli, registracija pa je popolnoma brezplačna. Uporabnik z registracijo soglaša, da je seznanjen in se strinja s pogoji uporabe portala Cimri.si.

Na desni strani ali na dnu strani, v modrem okvirčku, kjer je uporabniški vmesnik, izberi „Ustvari račun”. Odpre se ti obrazec, ki ga izpolniš. Čez nekaj minut boš na izbrani e-poštni nabiralnik prejel sporočilo z geslom. Registracija je zaključena.

Prijaviš se tako, da na desni strani ali na dnu strani, v modrem okvirčku, klikneš kjer piše Prijavi se. Nato vpišeš svoje uporabniško ime ALI e-poštni naslov in geslo ter klikneš Prijavi se.

Najprej preverite, ali ni sporočilo priromalo pod Spam pošto. Včasih se lahko zgodi, da pride potrditveno sporočilo s krajšim časovnim zamikom. Če v roku 24 ur še vedno niste prejeli potrditvenega sporočila, nas prosim kontaktirajte preko kontaktnega obrazca.

Če želite izbrisati svoj uporabniški račun na portalu Cimri.si, nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca ali na [email protected].

Ne. Objava vseh vsebin na spletnem portalu Cimri.si je brezplačna! Vam pa omogoča portal Cimri.si zakup izboljšanih ali izpostavljenih oglasov, ki pa so plačljivi in se zaračunajo po veljavnem ceniku. Če želite oddati izboljšan ali izpostavljen oglas, izberete željeno možnost na začetku samega postopka objave oglasa, kjer boste prejeli tudi nadaljnja navodila.

Za ogled kontaktnih podatkov je potrebno biti registriran uporabnik portala Cimri.si. Če je bil postopek registracije že opravljen, pa je potrebno preveriti, če ste se vpisani oz. prijavljeni.

Če želite popraviti ali izbrisati svoj oglas za sobo, prevoz, inštrukcije ali gradiva le-tega najprej poiščete in odprete, nato pa malce pod naslovom vašega oglasa klinite na gumb 'Uredi'. Tukaj lahko sedaj popravite oz. spremenite katerokoli informacijo v vašem oglasu, če pa ga želite izbrisati, pa čisto na dnu vašega oglasa kliknite gumb 'Izbriši', nato pa svojo odločitev še potrdite.

Ne! Kakšnokoli posredno ali neposredno oglaševanje znotraj oglasov ter objavljanje spletnih povezav brez predhodnega dovoljena administratorjev portala Cimri.si je strogo prepovedano.